Во Квинбијан одбележана 7 годишнината од основањето на МЛД „Ванчо Николески“

0
69

Со доделување на наградите од овогодинешниот конкурс за најдобри творби во повеќе категории МЛД „Ванчо Николески“ од Квинбијан, Нов Јужен Велс, одбележа 7 години од своето постоење.

По тој повод беше издадена и збирка со песни и реаскази кои пристигнаа на конкурсот, а беа објавени и победниците во секоја категорија посебно.

Повеќе информации на:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMLSLVanchoNikoleski%2Fposts%2Fpfbid02yjj9US9wcJwYZGFa7yRduHi63dyh1cgRrUAVmo3SJq8g9jF3QUN9pZHxzY1LPqP3l&show_text=true&width=500

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде