Каталог на активностите на Агенцијата за иселеништво за 2023 година

0
432

Излезе од печат Каталогот на активностите на Агенцијата за иселеништво за 2023 година. Преку 200 иселеници од голем број држави учествуваа на нашите традиционални активности и тоа:

-Иселенички литературни средби
-Иселеничка ликовна колонија
-Иселенички фолклорен фестивал
-Летна Школа за македонски јазик
-Камп за спорт и дружење
-Награда за најдобра збирка поезија „Стојан Христов“

Пријавувањето за учество на активностите на Агенцијата за иселеништво за 2024 година е во тек!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде