Промоција на писателите од иселеништво

0
210

очитувани литературни творци од иселеништво

Традицијата започната 2023 година со промоција на писателите од иселеништво, ќе продолжи и следната 2024 година во месец мај, посветен на светите Кирил и Методиј. По тој повод ве покануваме за учество на Иселеничките литературни средби кои ќе се одржат од 21-23 мај 2024 година во Скопје. Престојот за време на средбите, две ноќевања со појадок и коктел, ќе биде покриен од Агенцијата за иселеништво.

Пријавувањето е до 1 фeвруари 2024 година на електронската адреса:

biljana@minisel.gov.mk

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде